Україна
Каталог   /   Мала побутова техніка   /   Кухня   /   Міксери й блендери

Порівняння Camry CR 4623 чорний vs Monte MT-1912

Додати до порівняння
Camry CR 4623 чорний
Monte MT-1912
Camry CR 4623 чорнийMonte MT-1912
Порівняти ціни 35Порівняти ціни 53
ТОП продавці
Тип пристроюзаглибний (ручний) блендерзаглибний (ручний) блендер
Характеристики
Основна чаша2 л2 л
Чаша для подрібнення400 мл400 мл
Потужність1000 Вт1000 Вт
Плавне регулювання швидкості
Турборежим
Імпульсний режим
Ємності
основна чаша
чаша для подрібнення
мірна склянка /600 мл/
основна чаша
чаша для подрібнення
мірна склянка /600 мл/
Насадки
ніжка-блендер
вінички для збивання
 
ніж для подрібнення
2 диски для шатківниці / нарізки
насадка для нарізки кубиками /2 шт/
приготування пюре
 
вінички для збивання
гаки для замішування
ніж для подрібнення
2 диски для шатківниці / нарізки
насадка для нарізки кубиками /і скибочками/
 
Інше
Джерело живленнямережамережа
Матеріал ніжки-блендераметал
Основний матеріал чашіпластикпластик
Крюк для підвішування
Вага3.5 кг
Колір корпусу
Дата додавання на E-Katalogлистопад 2019липень 2019

Насадки

Ніжка-блендер. Насадка для подрібнення продуктів. Являє собою довгий стрижень-«ніжку» з захисним ковпаком на кінці; всередині ковпака розташований лопатевий ніж. Ніжкою-блендером може оснащуватися і звичайний міксер.

Широка ніжка-блендер. Насадка для подрібнення продуктів. Являє собою довгий стрижень-«ніжку» з захисним ковпаком на кінці; всередині ковпака розташований лопатевий ніж. Збільшена ширина ніжки-блендера прискорює процес подрібнення і полегшує роботу з великою кількістю продукту.

Вінички для збивання. Насадки для збивання рідких субстанцій (вершків, яєць, рідкого тіста). Зазвичай, такими насадками комплектується більшість сучасних міксерів.

Гаки для замішування. Спеціальні насадки у формі спіралей з товстого дроту, призначені для замішування густого тіста.

Ніж для подрібнення. Насадка з лопатевими ножами ріжучого типу, закріпленими в нижній частині циліндричного валу і повернутими під кутом 180° один щодо іншого. Застосовується для подрібнення різних за твердістю інгредієнтів у чаші блендера. Ріжучі елементи таких ножів можуть бути як із рівними лезами, так і з характерними зазубринами.

Ніж для колки льоду. Ніж для колки льоду дозволяє готувати крижану крихту або снігову кашу (слаш). Додат...ково таким ножем можна сміливо подрібнювати горіхи і заморожені фрукти/ягоди. Якщо в класичному ножі для подрібнення застосовуються гладкі леза, то ніж для помелу льоду має леза з зубчастим профілем. Зубчаста ребриста ріжуча частина дає можливість руйнувати міцну структуру льоду без шкоди для лез, такі ножі практично не тупляться. Ножем для колки льоду зазвичай оснащуються потужні блендери (міксери) зі скляною або металевою чашею подрібнювача. Деякі блендери прогресивного класу штатно не комплектуються ножем для колки льоду, але при необхідності його можна докупити окремо, разом з високоміцною чашею подрібнювача, добре пристосованою для помелу льоду, горіхів і заморожених ягід з фруктами.

Ніж для замішування тіста. Ніж для замішування тіста добре підходить для приготування дріжджового тіста, яке відрізняється не дуже щільною структурою. При цьому за один підхід замішується невеликий обсяг борошняної маси. Додатково його можна використовувати для збивання та змішування кремів. Ніж для замішування тіста зазвичай виготовляється з пластику підвищеної міцності. На відміну від сталі, яка ріже, пластик здебільшого протягує масу. Якщо планується замішувати тісто у великому об'ємі, то краще скористатися спеціальною гаковою насадкою.

Диск для шинкування/нарізання. Диск з особливими прорізами, що грають при обертанні роль ножів. Дозволяє швидко і рівно нарізати фрукти і овочі тонкими скибочками, особливо корисний для нарізання великої кількості продуктів.

Для нарізання кубиками. Насадка для нарізання фруктів та овочів у вигляді невеликих кубиків. Стане в нагоді насамперед для приготування салатів і класичних супів.

Широка ніжка-блендер. Насадка для подрібнення продуктів. Являє собою довгий стрижень-«ніжку» з захисним ковпаком на кінці; всередині ковпака розташований лопатевий ніж. Збільшена ширина ніжки-блендера прискорює процес подрібнення і полегшує роботу з великою кількістю продукту.

Приготування пюре. Насадка, зазвичай пластикова, призначена для приготування однорідних густих страв з овочів і фруктів.

Наявність сита в комплекті поставки пристрою.

Сито для м'якоті. Таким пристосуванням оснащуються в основному традиційні блендери. В даному випадку сито зазвичай являє собою трубку зі стінками з дрібної сітки, яка вставляється в чашу вертикально і надягається на ніж. Основне призначення сита – отримання фруктових і овочевих соків без м'якоті: в трубку завантажуються овочі або фрукти, вони подрібнюються ножем, при цьому сік витікає в чашу, а м'якоть залишається всередині сітки.

Капучинатор (спінювач). Пристосування для приготування молочної піни; застосовується виключно у відповідних пристроях (див. «Тип пристрою — Спінювач»). Зазвичай являє собою скоріше не насадку, а чашу з механізмом спінювання на дні; така чаша нерідко робиться незнімною.

В комплекті можуть поставлятися і інші види насадок, крім описаних вище.

Матеріал ніжки-блендера

Матеріал, з якого виконана ніжка блендера — трубка, на кінці якої знаходиться лопатевий ніж. Вказується для підводних блендерів (див. «Тип пристрою та інших пристроїв, укомплектованих відповідною насадкою (див. «Насадки»). Зазвичай зустрічаються такі варіанти:

Пластик. Пластик легкий в обробці і простий у виробництві, як наслідок — коштує недорого. Він має невелику вагу, йому можна надати будь-який колір (і навіть зробити прозорим). З недоліків пластику варто відзначити деяку схильність до появи подряпин, а також меншу міцність, ніж у металу. Водночас ніжки сучасних блендерів не піддаються серйозним навантаженням, тому останній момент не є критичним. Як наслідок, цей матеріал користується значною популярністю.

Метал. Ніжки, виконані з металу, поєднують солідний зовнішній вигляд з високою міцністю і стійкістю до подряпин. З іншого боку, вони значно дорожче пластикових, та й важать більше. В результаті застосовується цей матеріал в основному в моделях преміумкласу, де дизайн не менш важливий, ніж функціонал.

Крюк для підвішування

Пристосування у вигляді гака або петлі, що дозволяє підвішувати прилад на стіну. У деяких випадках зберігати прилад таким чином зручніше, ніж в коробці або кухонній шафі. Гаком для підвішування оснащуються в основному занурювальні блендери невеликих розмірів.

Вага

Вага цього розділу може внести смуту, оскільки виробники не вказують масу головних робочих інструментів комплектації. Відповідно чим більше кількість аксесуарів у комплекті, тим більше загальна вага і даний параметр буде необхідним лише в момент покупки, щоб розуміти, скільки зайвих кілограмів доведеться нести додому.
Динаміка цін
Camry CR 4623 часто порівнюють